O nama

Dobrodošli na službene stranice kompanije Agro Kotari d.o.o., mlade tvrtke u usponu, s mnogobrojnim idejama, maštovitim zamislima, kreativnim timom te nekoliko već realiziranih projekata usmjerenih na unapređenje hrvatske turističke ponude i potpune usluge tijekom boravka turista.

U sklopu asortimana tvrtke Agro Kotari d.o.o. trenutno su na raspolaganju ‘Villa Idassa’, raskošno zdanje u Diklu, povijesnom dijelu Zadra. Stoljetna luksuzna kamena kuća uređena u tradicionalnoj dalmatinskoj arhitekturi oplemenjena je svim suvremenim elementima kako bi zadovoljila najviše standarde naših gostiju. ‘Villa Idassa’ je uspomena koja se ne zaboravlja.

Istoimena smještajna destinacija, „Idassa Palace“, nalaze se u samom srcu Zadra, staroj jezgri, prema mnogima, među najatraktivnijim gradskim središtima na Mediteranu. U maniri jedinstvene ideje koju njeguje tvrtka Agro Kotari, ovaj boutique objekt u sebi sadržava glavne postavke naše poslovne filozofije – duh karakterističnih dalmatinskih interijera uklopljen u modernu i dizajnersku izvedbu. „Idassa Palace“ su razglednica ispisana doživljajima.

Dom za starije i nemoćne „Ivan Pavao II“, vrhunski je opremljena ustanova najmodernijim medicinskim sadržajima, namijenjena dugotrajnom boravku osoba treće dobi. Zbrinuti od strane stručnog kadra uz niz popratnog sadržaja, mnogi će upravo ovdje s osmjehom na licu provesti svoju starost.

Usluga i ponuda je podređena gostima, kako bi boravak uz najmilije i za njih bio poseban, nezaboravan, ispunjen i edukativan.

Poslovni duh naše tvrtke podrazumijeva da svaki objekt bude sinonim za ugodan ambijent dalmatinske arhitekute, iskrene i tople dobrodošlice, mjesta gdje će rado odsjesti svatko tko cijeni visoku kvalitetu usluge, mjesta na koji će se gost rado vraćati.

Upravo vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, želimo da kod nas pronađete udobnost, ugodu, doček otvorenog srca i doživljaj.

Potrudit ćemo se prenijeti vam običaje, povijest, kulturu i gastronomiju ovdašnjih ljudi, jer upravo je to ono po čemu smo prepoznatljivi. Vaš povratak za nas će biti najveća nagrada.

Dajte nam svoje povjerenje, a mi ćemo vam dati ugodan i ispunjen odmor,
jedinstvenost ambijenta i iznimnu kvalitetu usluge.AgroKotariLogo

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide