Smještaj za osobe treće dobi

Posvećeni smo pružanju vrhunske zdravstvene njege. Dom Ivan Pavao II je filozofija življenja koja ima samo jednu svrhu: dati najbolje onima kojima je to potrebno.

ekipa1

Prostor ustanove prilagođen je potrebama klijenata uz poštivanje najsuvremenijih standarda u korištenju obnovljivih izvora energije – solarni i zračni kolektori – posebni sustavi za prozračivanje i ventiliranje prostora. Solarni paneli koriste se za toplu vodu.

Pripremi i posluživanju hrane poklanja se posebna pozornost. Dnevni jelovnici obogaćeni su ekološki uzgojenim voćem i povrćem iz trbuha Ravnih Kotara. Začinsko bilje bere se u našem polju, a extra djevičansko maslinovo ulje proizvodimo u našem masliniku i sastavni je dio svakog jelovnika.

Blagovanje za stolom praćeno je pogledom na stoljetna stabla „plemenite masline“. Uz jelo poslužuje se božanstvena kapljica proizvedena u ekološkim vinogradima Nadina. Kulturu života razvijajmo zajedno.

 

O nama

Mi u timu vjerujemo da prava sreća proizlazi iz pomaganja drugima. Uživanje u poslu nije samo naša temeljna vrijednost; to je misao vodilja svega što radimo, i strast koja je vidljiva u našoj svakodnevnoj interakciji sa korisnicima.
Uz našu želju za pružanjem vrhunske njege, htjeli smo stvoriti novu vrijednost ovom kraju, koju ćemo moći ostaviti sljedećim generacijama. Smatramo da su otvoreno srce i vrijedne ruke temeljne karakteristike ljudi ovog kraja. Ovaj provjereni recept ugradili smo u temelje ovog projekta. Dom Ivan Pavao II je mjesto gdje želimo da se svi osjećaju dobrodošli.

Nas zanima kako ste i kako Vam možemo pomoći da se osjećate ugodnije. Bez obzira dali ste na kratkom odmoru, postoperativnom oporavku ili ste nas izabrali za svoj novi dom naš tim će rado izići u susret Vašim potrebama. Naša posvećenost obogaćivanju života prisutna je u svakom detalju, od brižno njegovanih maslina do osmjeha člana našeg tima koji će Vam zasigurno uljepšati dan.

 

O domu

Smješten u slikovitom krajoliku najplodnijeg dijela dalmatinskog primorja, Dom Ivan Pavao prostire se na 300 000 četvornih metara kultivirane zemlje. Iz doma, pogled pada na stoljetni maslinik, naš ekološki vrt i veličanstveni Velebit. U sklopu doma nalazi se i „crna kužna“ – tradicionalno dalmatinsko mjesto okupljana, gdje su se od davnina, uz pucketanje vatre, kapljicu domaćeg vina i domaću hranu razmjenjivale priče.
Dom Ivan Pavao II mjesto je gdje se susreću rustikalnost okoline i suvremena tehnologija ugrađena u sam objekt, kako bi se zadovoljile sve potrebe naših korisnika. Sve naše sobe opremljene su vlastitom kupaonicom, televizorom, podnim grijanjem i klimatizacijskim uređajima. Signali za poziv osoblja pažljivo su smješteni po sobama, kako bi Vam pružili maksimalnu sigurnost.

Pošto se zaštiti okoliša pridaje posebna pažnja prilikom gradnje obraćena je pozornost da se sva energija racionalno koristi. Sa tim u cilju zgrada je opremljena sa solarnim pločama i vrhunskom termoizolacijom.

 

 

Više informacija: www.dom-ivanpavaoii.com

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide